Hvor er der fædreindsatser?

Dette kort viser den seneste opgørelse over hvilke kommuner, der har målrettede indsatser til fædre. Kortlægningen er foretaget i 2022 og afdækker perioden fra februar 2021 til februar 2022.

Kortlægningen og gradueringen bygger på kommunernes egne rapporterede data for indsatser det seneste år. 84 ud af de 98 kommuner i Danmark har bidraget til kortlægningen, hvilket svarer til 82,32%. Ud af de i alt 84 rapporterede kommuner har alle 84 kommuner i nogen eller højere grad målrettede indsatser for fædre.

Gå på opdagelse i kortet og læs mere om de enkelte kommunernes tilbud. Du kan også søge kommuner frem i tabellen herunder.

Find forklaring på kommunernes farver og læs om, hvad der skal til for at blive guldcertificeret HER.

Fædreindsatser i Danmark

Find kommune